ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΤΡΩΝΑΡΟΣ

Climber, Story teller

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΤΡΩΝΑΡΟΣ

Ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος είναι ορειβάτης, αναρριχητής, εκπαιδευτής ορεινών σπoρ και επαγγελματίας Οδηγός Βουνού. Η ενασχόληση του με την ορειβασία ξεκίνησε το 1988 αλλά η μεγαλύτερη του επιτυχία ήρθε αρκετά χρόνια αργότερα την άνοιξη του 2004, όταν ηγήθηκε της Εθνικής ομάδας ορειβασίας, στην πρώτη επιτυχημένη ανάβαση Ελληνικής αποστολής στο όρος Έβερεστ.

Σπούδασε Μηχανολόγος και είναι κάτοχος διπλώματος Προπονητή Αθλημάτων, όμως το πάθος του για τα βουνά και τη ζωή στη φύση τον έκανε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την ορειβασία και τις υπαίθριες δραστηριότητες με βαθύτερο όραμα την προσωπική ανάπτυξη του κάθε συνανθρώπου μας, στην προσπάθεια του για την κατάκτηση των δικών του κορυφών σε επιχειρηματικό, ορειβατικό και προσωπικό επίπεδο. 

Διετέλεσε για πολλά χρόνια αντιπρόεδρος του επαγγελματικού Σωματείου Ελλήνων Οδηγών Βουνού και ειδικός σύμβουλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής (ΣΕΤΕΥΔΑ) με ενεργή συμμετοχή στην ανάπτυξη του προγράμματος κατάρτισης και πιστοποίησης των επαγγελματιών εμψυχωτών υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής.

Ο Παναγιώτης είναι επίσης inspirational speaker σε σεμινάρια ηγεσίας, ομαδικότητας και ενδυνάμωσης ανθρώπινου δυναμικού και διοργανωτής εταιρικών team-building events, μέλος του European Mentoring & Coaching Council (EMCC), της Hellenic Coaching Associasion (HCA) και του Global Institute for Leadership Development (GILD).​